• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۴۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
بانک مرکزی اطلاعیه داد:

لغو مجوز بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ 

بانک مرکزی، مجوز بانک آینده را از امروز اول آبان ۱۴۰۴ لغو و اعلام کرد که با تصمیم هیئت عالی بانک مرکزی به پشتوانه اختیارات و احکام صادرشده از سران سه قوه،‌ بانک آینده وارد فرآیند گزیر شد که البته این فرآیند هیچ خللی در وضعیت بانکی کشور وارد نخواهد کرد.

لغو مجوز بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بانک مرکزی، امروز پنجشنبه با صدور اطلاعیه شماره ۱ خود در خصوص فیصله بانک آینده اعلام داشت: به استحضار ملت شریف و صبور ایران می‌رسانیم که براساس مصوبه هیئت عالی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانک آینده وارد فرآیند گزیر شد.

ملت ایران مستحضرند که نظام بانکی کشور در سال‌های گذشته همواره با چالش‌های متعددی رو‌به‌رو بوده است که ثبات و سلامت شبکه بانکی را دچار خطر نموده است.

یکی از اصلی‌ترین چالش‌های نظام بانکی، همانا بانک آینده بوده است که با شاخص‌های مالی و پولی بحرانی سبب گردیده بود که عملکرد کلی نظام بانکی نیز تحت تاثیر منفی قرار گیرد.

توجه به شاخص‌هایی همچون زیان انباشته ۵۵۰ هزار میلیارد تومان، اضافه برداشت ۳۱۳هزار میلیارد تومان و کفایت سرمایه منفی ۶۰۰ درصدی نشان می‌دهد که بانک آینده باید وارد فرآیند گزیر می‌گردید. اگر چه در سال‌های گذشته تلاش بسیاری شد تا این عضو نظام بانکی اصلاح و بازسازی شده و به خدمات‌رسانی ادامه دهد و لیکن انجماد دارایی‌ها، ناترازی شدید نقدینگی، عدم بازگشت ۸۰ درصد تسهیلات پرداختی و عدم اراده جدی متولیان بانک سبب گردید که در زمان سپری شده، وضعیت شاخص‌ها بهبود نیابد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در مقام ناظر و راهبر نظام بانکی در پیشگاه ملت عزیز ایران خود را مسئول می‌دانسته و می‌داند که از ادامه این چرخه ناصحیح و بحرانی ممانعت نماید. لذا با تصمیم هیئت عالی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه اختیارات و احکام صادرشده از سران محترم قوا، بانک آینده وارد فرآیند گزیر گردید و از روز شنبه (سوم آبان‌ماه)، سپرده‌های این بانک به بانک ملی ایران منتقل می‌شود.

در این خصوص موارد زیر جهت آگاهی ملت ایران اعلام می‌شود:

۱- تمامی سپرده‌ها با همان شرایط قرارداد قبلی، به بانک ملی ایران منقل خواهد شد و سپرده‌گذاران عزیز از روز شنبه در محل همان شعبه قبلی (با مدیریت و تابلوی بانک ملی ایران) تمامی خدمات را کما فی‌السابق دریافت خواهند کرد و بانک ملی ایران در خصوص سپرده‌ها پاسخگو است.

۲- تمامی کارکنان بانک آینده در چارچوب مصوبات سران، در صورت تمایل، به عنوان کارمندان بانک ملی بوده و حقوق و مزایای ایشان کما فی‌السابق پرداخت خواهد شد.

۳- سهام سهامداران بر اساس مصوبه سران و هماهنگی بانک مرکزی با شورای عالی بورس و سازمان بورس و اوراق بهادار ظرف مدت کوتاهی بازخرید خواهد شد. بدیهی است سرمایه‌گذارانی که مایل به فروش نباشند می‌توانند تا پایان فرآیند گزیر منتظر باشند. جزئیات اقدامات مرتبط با سهامداران توسط سازمان بورس و اوراق بهادار اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۴- تمامی خدمات مبتنی بر فناوری از جمله کارت‌های بانکی، اینترنت بانک و ... کما فی‌السابق برای مشتریان بانک آینده ادامه‌دار خواهد بود.

همچنین خاطر نشان می‌شود بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر شبکه بانکی کاملا اطمینان می‌دهد که این فرآیند هیچ خللی در وضعیت مالی، خدمات و کارکنان و مشتریان بانک ملی ایران وارد نخواهد کرد.

در پایان ضمن اطمینان به ملت شریف ایران که بانک مرکزی مجدانه و فارغ از تمامی فضاسازی‌های خارجی تلاش خواهد کرد تا حقوق مردم ایران پای مال نگردد. به استحضار می‌رساند در صورت نیاز اطلاعیه‌های بعدی جهت تشریح جزئیات فرآیند صادر خواهد گردید.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)